Ma t/m vrij 08:30 - 18:00 Bel: 035 - 628 01 62

Home > Over ons > Medewerkers > Nirina Wijsman

Online afspraak maken
035 - 628 01 62
Stuur uw vraag
WhatsApp ons

Nirina Wijsman | 1e lijns Dierenarts

Nirina werkt hoofdzakelijk op onze kliniek in Utrecht, maar is als invaller en op de zaterdagen ook nog wel eens op het DiergezondHeidsCentrum te vinden.

Nirina is in 2013 afgestudeerd als dierenarts aan de Universiteit van Utrecht. Tijdens haar studie heeft zij op verschillende plekken als dierenartsassistente gewerkt om alvast ervaring op te doen. Tijdens én na de studie heeft zij ook aan verschillende vrijwilligersprojecten in het buitenland meegewerkt.

Na de studie heeft Nirina één jaar in Nieuwegein gewerkt. Daarna heeft zij met veel plezier gewerkt als gezelschapsdierenarts in Eastbourne, in Engeland. Toen zij Nederland weer teveel begon te missen is zij teruggekomen, om in Utrecht bij de Sterkliniek neer te strijken. Hier zal zij weer lekker vertrouwd in het Nederlands verder werken. Binnen de diergeneeskunde hebben de interne geneeskunde, echografie en beeldvorming, en kleine zoogdieren zoals konijnen en ratten haar speciale interesse.

Naast het werk als dierenarts beleeft Nirina veel plezier aan het maken van muziek, zij speelt (sopraan)saxofoon, dwarsfluit en hobo. Zij heeft momenteel twee lieve ratjes, Taco en Mae.