Ma t/m vrij 08:30 - 18:00 Bel: 035 - 628 01 62

Home > Over ons > Recensies

Online afspraak maken
035 - 628 01 62
Stuur uw vraag
WhatsApp ons

Recensies Diergezondheidscentrum Hilversum

'Laat u van te voren goed informeren, geen dierenarts(praktijk) is hetzelfde'

 

16 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.6/10
Pim
Pim
10/10
Toegevoegd op 9 augustus 2018

Van harte aanbevolen! Professioneel, lief, echt betrokken en geinteresseerd team. Mede namens onze poes Daisy hartelijk dank voor de fijne wijze waarop jullie haar geholpen hebben.

Mevr
Mevr Bruin
10/10
Toegevoegd op 13 mei 2018

Ik heb de praktijk in de laatste levensjaren van mijn kat mogen leren kennen. Helaas is ze een paar weken geleden ingeslapen, na bijna 20 jaar te zijn geworden. Ik en mijn kat Noa werden altijd zeer prettig, rustig ontvangen door de dierenarts en uiteraard het team. Er werd aandachtig geluisterd naar de zorgen. In dierenpraktijk zijn ze altijd vriendelijk en vakkundig, namen de tijd voor ons. Ze legden duidelijk uit hoe het werkt en waarom het werkt. Wij zijn jaren een tevreden klanten geweest!

Fam. Poort
Fam. Poort
9/10
Toegevoegd op 18 februari 2018

Ze zijn zoöloog lief voor de hond en baas en niet vergeten ze hebben ons door ons zwaar verlies van kimmy heen geholpen door te luisteren wat kimmy voor ons heeft betekend 17.3 jaar mochten wij van haar genieten het is nog aan het slijten nog bedankt allemaal vr gr fam poort

Janneke
Janneke Indeboot
10/10
Toegevoegd op 9 februari 2018

Wij, Pucca en baasjes zijn meer dan super tevreden en blij met de manier waaop May haar vak uitoefent. Ze is opmerkzaam, vakkundig, schroomt niet om door te sturen en bovenal heel erg lief voor mij, als Beagle. Dankzij May veranderde ik, ondanks mijn niet oplosbare gebreken, van een hond met weinig energie weer in mijn vrolijke, optimische zelf. Ik hoop dat meer baasjes mijn collega's bij May langs laten gaan. Als ik op mijn leeftijd (12,5) nog zo'n enorme vooruitgang meemaak dan zegt dat wel héél erg veel. Liefs, Pucca

Lia
Lia Stenvert
9/10
Toegevoegd op 16 december 2017

Deze lieve competente mensen zijn de enigen die ik met mijn hartedief vertrouw en dat is het grootste compliment wat ik kan geven, thanx voor alle liefde, begrip en deskundigheid,zou niet weten wat ik zonder jullie moest xxxx Lia & Bowy

Mariska
Mariska van van
10/10
Toegevoegd op 10 oktober 2017

ben zeer te vreden ben altijd blij als me hondje weer uit zijn narcosse komt.
goede service vriendelijke mensen.

Caroline
Caroline Kamphuis
10/10
Toegevoegd op 6 september 2017

Vakkundige, zeer betrokken dierenartsen die de gezondheid van het dier op nummer 1 hebben staan. Vriendelijk, deskundig en adequaat.

Bram
Bram de Koster
10/10
Toegevoegd op 1 september 2017

De dierenartsen zijn altijd vriendelijk en vakkundig, nemen de tijd voor je huisdier en leggen duidelijk uit hoe de procedures werken. Ik ben al jaren een tevreden klant en ik weet dat deze dierenkliniek altijd hun uiterste best doet om mijn huisdieren (hond, katten en konijn) zo goed mogelijk te behandelen!

Anneke
Anneke de Hoog
10/10
Toegevoegd op 23 augustus 2017

Fantastische, allround praktijk. En niet alleen zeer professioneel maar ook belangstellend, warm en meedenkend. Chapeau!

Sergey
Sergey Demin
10/10
Toegevoegd op 4 mei 2017

.

Janny
Janny Suurling
10/10
Toegevoegd op 1 maart 2017

Geweldige praktijk! Echte aanrader!

Anoniem
Anoniem
8/10
Toegevoegd op 12 september 2016

vind het prettig op afspraak langs te komen zodat weinig of niets te moeten wachten, dat is prettig voor de hond, geen stress in de wachtkamer

Gea
Gea
10/10
Toegevoegd op 8 september 2016

dierenarts-assisstentes taan altijd klaar om advies te geven als je even binnenloopt. Dierenarts Dr. Römer neemt uitgebreid de tijd en geeft veel voorlichting.
Kortom hele prettige praktijk.

Natasha
Natasha Markus
10/10
Toegevoegd op 25 februari 2016

Een hele leerzame, leuke en gezellige stageplek!!
Er is veel te leren en met een goede inzet zijn er veel handelingen die je kunt doen! Zoek je een interessante, maar vooral leerzame stageplek in opleiding als paraveterinair dan moet je bij Dierengezondheidscentrum Römer zijn! Het zijn toppers!

Nicole
Nicole Melchers
10/10
Toegevoegd op 29 juli 2015

Dit is by far de beste dierenarts die ik ooit gehad heb!
Er wordt met veel liefde omgegaan met je huisdier en er wordt geweldig rekening gehouden met eventuele zorgen die je je maakt. Je kunt altijd bellen voor advies, zonder dat je meteen uitgenodigd wordt voor een consult. Erg bijzonder.

Hanneke
Hanneke van Leijenhorst
8/10
Toegevoegd op 26 maart 2014

Wij komen al jaren met onze Mopshondjes bij Dr Romer.
De honden zijn niet bang om naar binnen te gaan wat erg fijn is qua stress.
Ik vind het een prima praktijk met veel kennis en ze nemen de tijd voor je.
Ook altijd vriendelijke assistentes dus TOP!
Enige minpunt is het parkeren .